Мода

Есенни тенденции 2023: Какво ще носим този сезон?

Есента винаги носи промяна не само в природата, но и в модния свят. Новите колекции на дизайнерите за есен-зима 2023 ни предлагат свежи идеи, комбиниращи комфорт с елегантност.

Облекла в естествени нюанси

Тази есен, цветовете на природата доминират в гардероба. Бежово, кафяво, тъмнозелено и оранжево са ключови нюанси. Тези цветове може да комбинирате един с друг или с класически черно и бяло.

Връщане към класиката

Повлияни от ретро стил, дизайнерите предлагат класически кройки. Дълги палта, високи яки и дрехи от туид са сред хитовете на сезона.

Геометрични десени

Геометричните форми и десени се завръщат на модната сцена. Каре, райета и други абстрактни мотиви придават стил и акцент на облеклото.

Еко материи

Освен стил, модата ни напомня за отговорност към природата. Бамбук, органичен памук и рециклирани материали са предпочитани от многобройни марки.

Аксесоари: Големите обеци отново са топ

Големите, изящни обеци станаха абсолютен хит. Те добавят драматичен завършек на всяка визия, като я превръщат в моден стейтмънт.

Есенният моден сезон 2023 ни предлага комбинация от комфорт, стил и устойчивост. Независимо дали предпочитате класическия или смел моден стил, тенденциите за тази есен предлагат нещо за всеки.