Бременност и ражданеДом и семейство

Как да върнете секси формата си след раждане?

Това, че имате бебе не означава край на сексуалния ви живот.
Сексът като родители е различен от сексът, който сте правили преди това, но заради всичко, което сте преживяли с партньорът си, може да го направи дори по добър.

 

Ето няколко съвета, как да върнете секси емоциите си след раждането:

 

1. Правете си срещи (както правехте като гаджета)

Никой не харесва сексът по график. Срещите са важни за връзката ви, независимо дали ще завършат със секс или не. Имате нужда, от време на време, да вечеряте заедно или да гледате филм, или да се разходите в парка с вашия съпруг. Нека вниманието ви, всяко докосване и поглед да са фокусирани изцяло един на друг. И всеки знае, до къде ще доведе това ?

2. Намерете, някой да ви помага с бебето

Да намерите надеждна детегледачка за да се грижи за вашия мъник, ще бъде чудесно за спокойствието ви по време на „срещите“. Може да потърсите и член на семейството, с опит и на който се доверявате (да са живи и здрави бабите!).

3. Мислете несатндартно

Използвайте въображението си и бъдете спонтанни (но това не е нещо ново, за вас). Припомнете си как сте се натискали на седалката на колата, или как сте се промъквали в общежитието… Тогава сте намирали начини да правите секс, независимо от препятствията. Време е отново да бъдете толкова креативни.

4. Времето за сън на бебето, е време за вас

Възползвайте се максимално от часовете на дрямка на бебето, докато все още ги има. Понякога и вие ще имате нужда от дрямка, но когато нямате … вижте точка 3 и намерете как да запълните времето си (не говорим за почистване на кухнята). Разбира се, че има сто неща, които искате да направите тези няколко скъпоценни часа. Само не забравяйте да добавяте вашият партньор в списъка, от време на време.

6. Мислете секси, докато не станете секси

За двойки, чието време за любовната игра е далечен спомен, поддържане на похотта жива е много важно за поддържане на връзката. Говорете за секс, четете за секс и гледайте секси филми заедно.

Мислете секси и ще бъдете секси.