Здраве и красота

Как да изберем дамски парфюми според зодията

Астрологията и зодиакалните знаци оказват влияние на живота ни. Най-добрите житейски избори са ни предначертани от звездите. Те са закодирани в датата, часа и годината ни на раждане. Всичко е предопределено и няма нищо случайно. Важно е да се научим да четем знаците, това ще ни направи много по-уверени всеки път, когато се колебаем и сме изправени пред избор. 

Намирането на подходящ дамски парфюм не винаги е лесна задача. За да сте сигурни, че сте се справили по най-добрия начин, сравнете няколко варианта за дамски парфюми, които ви привличат, тествайте ги върху кожата си и вижте как се съчетават с вашата индивидуалност. Поинтересувайте се и от това кои дамски парфюми подхождат в най-голяма степен на характерните особености на вашата зодия. Астрологията със сигурност ще ви помогне да откриете ухание, което ви кара да се чувствате уверени, привлекателни и харесвани. 

За жените с огнени зодии са подходящи страстни и екзотични дамски парфюми

Жени от зодиакалните знаци Овен, Лъв и Стрелец ще харесат дамски парфюми, които подхождат на огнения им темперамент. Това са дами, които се радват на вниманието на околните. Където и да отидат те държат да са в центъра на събитията, а подбраните с вкус дамски парфюми са гаранция, че няма да останат незабелязани. Жени от тези три огнени зодии ще харесат искрящи, страстни и енергични аромати. Техните любими дамски парфюми са чувствени, смели и провокативни. Огнените жени могат да открият ухания, които ги привличат, както във флоралните, така и в цитрусовите, шипровите, дървесните и пикантните ароматни семейства. 

Представителките на земните зодии предпочитат фини дамски парфюми

Жените от зодиите Телец, Дева и Козирог са прагматични и целеустремени. Те харесват фини, класни и изтънчени дамски парфюми с успокояващи и балансирани ухания. Може да открият подходящ аромат сред дървесните, плодовите и мускусните парфюми. 

Жените от въздушните зодии харесват игриви дамски парфюми

Представителките на въздушните зодиакални знаци – Близнаци, Везни и Водолей, са динамични личности с подчертано очарование. Подходящи за тях са непринудени, лъчезарни и закачливи дамски парфюми. Привличат ги флорални, цитрусови и шипрови ухания, а сред любимите им ароматни нотки са свежият и тръпчив бергамот и фината, изтънчена лавандула. 

Хармоничните дамски парфюми привличат представителки на водните зодии

Жените от зодиите Рак, Скорпион и Риби държат да се чувстват удобно и уютно с ароматите, които са избрали. Те харесват дамски парфюми, които предизвикват спомени. Възможно е да харесат гурме и пудрени ухания, нежни флорални или свежи морски аромати. 

Познанията по астрология със сигурност ще са ви от полза, когато избирате дамски парфюми, които да хармонират с личността ви и най-пълноценно да подчертават силните ви страни. Дайте си свобода да изпробвате различни ухания, за да откриете ароматите, които ви карат да се чувствате щастливи и самоуверени.