Дом и семействоЗа дететоМода

Най-подходящите Коледни детски дрехи за вълшебната нощ

Коледа винаги е била най-приказното време от годината. За децата тя е особено вълшебен и любим момент. Не само заради дългоочакваните подаръци под елхата, срещата с Дядо Коледа и вкусните лакомства на трапезата, но и заради самата емоция.

Всеки детайли от атмосферата носи своя принос в перфектната Коледа за едно дете. Постарайте се да я постигнете и тази година. И не забравяйте за подходящо облекло, защото повярвайте ни и то е от значение.

Нека малчуганите вкъщи да посрещнат подобаващо идването на Дядо Коледа

Макар да не го виждат как пристъпва в тихата свята нощ, за да им остави подаръците по списък от собствените им писма, децата се вълнуват за това посещение. Повече, отколкото предполагате дори. Добавете още малко доза вълнение, като облечете децата с коледни пижами в нощта на 24 декември. Те ще са изключително щастливи да знаят, че добрият старец ще ги завари послушни, спящи и облечени в тон с празничния дух по леглата си.

Официални детски дрехи за големия ден

За много семейства големият ден всъщност е поредица от няколко дни. Семейните празници, почивките по планинските курорти и зимните пътешествия често започват още от Бъдни Вечер. В зависимост от вашите планове, подберете перфектния аутфит за всеки един ден.

Дори да си останете у дома или да обикаляте по къщите на любимите баби и дядовци, чичовци и лели, приятели и кумове, малчуганите ще се чувстват много по-специално в коледни детски дрехи. Блузка с Дядо Коледа, синя рокля на снежинки или сцена от Замръзналото кралство с любимата Елза няма как да не повдигнат с още един градус настроението на най-малките.

Включете децата в шопинг процеса

Вместо да обикаляте сами по магазините и да забравите нещо важно, защото коледното пазаруване си е отговорна и тежка задача, вземете малките помощници със себе си. Заедно изберете коледни дрехи за всяко едно посещение, гостуване или специален повод от трите празници дни. Така ще си спестите много време в чудене дали роклята ще допадне на дъщеря ви, или ризата изобщо ще стане на все по-бързо растящият ви на височина син.

Междувременно, децата с радост ще ви помогнат в избора на подаръци за близки, приятели и семейството. Нямате си и идея колко по-креативни могат да бъдат мъниците от самите вас? Така една обикновена разходка по магазините ще се превърне в истински вълшебен, посипан с магичния звезден прах на Коледа ден за вас и децата!

Не забравяйте за организираните празници с техните другарчета

В почти всяко училище, детска градина и ясла малко преди зимната ваканция милите учители организират специален ден за любимите си малчугани. Тези мини „Коледи“ са не по-малко специални моменти за мъниците.

Не бързайте да им избирате дрехи предварително, защото в последния момент може да се реши празникът в детската градина да е тип бал с маски или в училище да се разберат за конкретен дрескод. Можете да се подготвите и в последния момент, като поръчате онлайн детски дрехи според организацията.

Идеи за семейната коледна сесия

Много семейства в днешни дни държат на традицията да увековечат коледния дух с най-близките. Професионалната фотосесия е идеалната и възможно най-красивата възможност за целта. Страхотна идея е да се облечете празнично и да направите снимките още по-вълшебни и в тон с коледната атмосфера на студиото. Те ще са най-новото попълнение във вашите фото колажи по стените у дома.

идея за коледна фотосесия

Още по-интересна е концепцията за единство в снимките. Просто се облечете еднакво всички! Изберете си комплекти „мама, татко и аз“. В коледен дух, разбира се! Дори да не намерите такива модели в магазина, винаги можете да подберете почти идентични коледни блузи или поне еднакви аксесоари (шапки, шалове и ръкавици с празнични мотиви). Снимките ще бъдат неповторими, гарантираме ви.

Да, Коледа, определено е толкова вълшебен и несравним по своя емоционален заряд момент, в който дори на пръв поглед не толкова важни неща като облеклото имат своето значение. Обърнете му специално внимание и облечете децата си подобаващо и празнично. Коледният дух го повелява!