Реклама

Рекламирайте на сайта

Ако искате да рекламирате Вашата дейност, продукт или услуга насочени към изцяло таргетирана дамска аудитория то сайтът БГ Момс е идеалното място за представяне на Вашия бизнес.

Видове рекламни варианти:

1. Рекламна статия – Статията е чудесен начин да предоставите по интересен начин с думи на читателите Вашия продукт и да оптимизирате Вашият сайт или ел. магазин по ключови думи близки до тематиката на сайта ви. Така сайта Ви ще придобие по-голяма тежест и ще доведе до по-доброто Ви класиране в резултатите от търсене на търсещите машини. Ще привлечете допълнително внимание на потенциални клиенти сред нашите читатели, които може би имат нужда от Вашият продукт или услуга. Вашата статия ще бъде споделена и пред аудиторията на нашата Фейсбук страница. Условията за публикуване на Ваша рекламна статия са: статията да бъде уникална, добре написана, близка до темата на сайта, да е мин. 350 думи. В статията може да има до 2 изображения и 2 линка и видеоклип. Възможно е публикуването на видеоклип в статията, който ще покаже по-добре визуално Вашият продукт.  Период на публикацията – статията остава завинаги на сайта. Ако желаете да публикуваме Ваша рекламна статия на сайта с линк към Ваш сайт моля свържете се с нас.

Цена: 30 лв.

Контакт

2. Рекламен банер 250х250 в страничната лента на сайта раздел Партньори. Банерът ще се показва на всички страници без ротация за целия период.

Цена: 100 лв. / год.

Контакт