Мода

Тенденции при чантите – пролет/лято 2017

Следите ли модните тенденции? А знаете ли какви чанти са актуални за пролет/лято 2017? Дори и отговорът да е отрицателен, може би самите вие забелязвате все по-честата поява на пискюли или ресни по дамските чанти. Или пък виждате дами, носещи чанти с дръжки тип „верига“. Именно това са част от налагащите се тенденции. А какви са останалите – можете да прочетете в статията.

Чанти тип „спортен сак“

Все по-често виждаме жени, носещи чанти тип „спортен сак“. Това е така не само защото световните дизайнери ги налагат като тенденция, но и защото този тип чанти са наистина удобни. Те са чудесно допълнение към всяка една спортна визия. Освен това могат да се използват и по време на ваканциите, тъй като осигуряват достатъчно място за нещата, които са ви потребни.

Чанти с метално покритие

Модата на чантите с метално покритие отново се завръща. Макар че е бил актуален през 80-те, сега – толкова години по-късно – блясъкът на метала отново е актуален.

Чанти с интересни дръжки

Това лято акцент при чантите са… дръжките – чантите с дръжки тип „верига“. Предпочитани също са и чантите с кръгли дръжки (те могат да са както от кожа, така и от дърво). Често можем да ги видим и при сламените чанти.

Малки чанти

Малките чанти са много актуални през този сезон. Търсени са както чантите с пришити дръжки, така и тези без дръжки. Те могат да са от плат, от кожа, едноцветни или разноцветни.

Чанти с ресни и пискюли

Интересни и все по-предпочитани са чантите с ресни или пискюли. Именно те могат да направят дори и една съвсем обикновена чанта различна.

Раници

Раниците са спортни, но не задължително. Те могат да са ежедневни и дори изискани. Актуални са от няколко сезона и стават все по-предпочитани, тъй като са удобни, големи и практични. А за да ги направят по-интересни, световните дизайнери залагат на катарами, принтове и контрастиращи цветове.

Сламени чанти

Сламените чанти и сега продължават да са актуални. Те са чудесни за топлите месеци и се комбинират идеално с ефирните летни рокли и сандалите. Дора идея би била да добавите интересен шал към чантата –
цветен
– типично за лятото.
Ако сте решили да се придържате към модните тенденции, в goya.bg можете да намерите както раници, така и малки чанти, както и пискюли за чантите ви. Но не е задължително да държите да се придържате към тенденциите, за да разгледате сайта. Тук можете да откриете разнообразие от дамски чанти и аксесоари за тях.